Casuța 4 Fantastici

Copii sunt viitorul nostru și pentru asta merită să investim în ei.

Abonamentul de fapte bune

Introducere

Urmeaza sa aflati drama a 4 suflete nevinovate. 

Va invitam sa descoperiti mai jos povestea celor 4 fratiori crescuti de bunici, modul in care puteti sa ii ajutati si toate informatiile despre cazul acestora.

Povestea

Alături de dvs. ne dorim să sprijinim, pe termen lung, viața a 4 copii aflați în dificultate, prin construirea unei căsuțe (vezi foto casă proiect). Devenind mamă și tată pentru cei 4 nepoți, din primăvara anului 2020, bunicii și-au luat în serios responsabilitatea de a îi crește pe micuți. Situația familiei Ilie este una mai mult decât delicată.

În timp ce bunicul locuiește într-o anexă din chirpici (vezi foto locuință bunic), grav afectată, bunica și copiii viețuiesc într-o singură cameră, la care sunt atașate un hol și o bucătărie (vezi foto cameră/locuință actuală). Lipsa unui spațiu și a condițiilor care să asigure un trai normal a devenit pentru familie o luptă continuă, o luptă zilnică de a spera că cineva, la un moment dat, va plini această lipsă care se răsfrânge asupra viiorului copiilor.

Denisa, Nicușor, Larisa și Melisa nu au cunoscut până acum destul de multe sentimente ce aparțin unei copilării normale: bucuria unei bălăceli în cadă, confortul de a merge la toaletă fără să treacă prin frig sau ploaie, mulțumirea de avea un birou unde să poată desena sau scrie, entuziasmul unui colț cu jucării și enumerarea poate continua. Pentru ca aceste sentimente să devină reale apelăm la bunătatea lui Dumnezeu care lucrează prin fiecare dintre noi și cerem ajutorul dvs. pentru a duce la bun sfărșit acest proiect.

Suntem bucuroși să fim contactați de toți cei care intenționează să se alăture cauzei noastre și doresc să afle informații și detalii suplimentare privind acest proiect.

100%

90.000 euro

Stadiul proiectului

09.2021
2022
02.2023
06.2023
07.2023

Ce ne propunem in cadrul proiectului?

Imbunatatirea calitatii vietii celor 4 copii
Asigurarea unor conditii normale de vietuire
Crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea si educatia copiilor.

Binele aduna oamenii minunati impreuna si copiii simt cel mai bine asta. Daruieste putin din putinul tau.

Abonamentul de fapte bune

Pentru viață - Fără frontiere

Ale proiecte active

In today’s world many people die without eating and it’s a…
50%

Realizat: 500 lei
Target: 1.000 lei

50%

Realizat pana acum

In today’s world many people die without eating and it’s a…
50%

Realizat: 500 lei
Target: 1.000 lei

50%

Realizat pana acum

In today’s world many people die without eating and it’s a…
50%

Realizat: 500 lei
Target: 1.000 lei

50%

Realizat pana acum