Un zâmbet totdeauna

Pentru viață - Fără frontiere

Scurta introducere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Descrierea campaniei

Noi, la ”Pentru Viață, Fără Frontiere”, credem că fiecare copil merită șansa de a-și atinge potențialul și de a-și urma visele, indiferent de circumstanțele financiare ale familiilor lor. Prin programele noastre de sprijin și acțiunile caritabile, ne străduim să oferim resurse esențiale, educație și un mediu sigur pentru copiii care au nevoie de ajutor.

        Campania caritabila „O șansă azi, un zâmbet totdeauna”, are ca scop principal îmbunătățirea stării de sănătate orală a copiilor cu vârste între 8-18 ani care provin din medii defavorizate, prin promovarea igienei orale și depășirea fricii de a vizita dentistul. Acest program extins se desfășoară pe o perioadă de 2 luni și vizează comunități vulnerabile, acordând o atenție deosebită copiilor proveniți din medii socioeconomice precare.

        În cadrul acestei campanii, avem parte de susținerea doamnei dr. Diana Moșneanu, care ne va fi alături pe tot parcursul anului, susținând cauza și donând timp și informații de calitate pentru copii.

        Obiectivele campaniei includ:

  1. Sesizarea timpurie a problemelor dentare: Oferirea de servicii gratuite de evaluare stomatologică, în colaborare cu profesioniști specializați, pentru a depista și trata problemele orale în stadii incipiente;
  2. Educație în igiena orală: Promovăm importanța educației în igiena orală cu ajutorul doamnei doctor Diana Moșneanu, care va prezenta, prin intermediul postărilor și testimonialelor pe social media, diverse subiecte de interes, atât pentru copii, cât și pentru adulti;
  3. Sedinte de prevenire și tratament: Acordarea de consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru copiii identificați cu nevoi urgente. Aici se includ obturatii, curățirea profesională, sigilarea dinților și tratamente minim invazive;
  4. Depășirea fricii de dentist: Organizarea de activități recreative și interactivități în cadrul cabinetelor stomatologice, menite să transforme vizita la dentist într-o experiență pozitivă și educativă. Prin intermediul poveștilor, jocurilor și interacțiunilor prietenoase, se încurajează o atitudine pozitivă față de îngrijirea orală.

 

        Prin intermediul campaniei „O șansă azi, un zâmbet totdeauna”, dorim să contribuim la îmbunătățirea stării de sănătate orală a copiilor și elevilor, oferindu-le nu doar tratament, ci și instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și menține sănătatea orală pe termen lung.

 

Copii ajutați:

0 copil

Sprijinind campaniile noastre, contribui alături de noi la îmbunătățirea vieții copiilor din medii defavorizate.